Hírek / KIFOR - Kolozs megyei Ifjúsági Fórum

Tapasztalatot nem tanulni lehet, hanem szerezni.- kezdi sorait Anita, aki a nálunk töltött gyakornoki programól mesélt!

Tapasztalat, élmény, kaland. Így telt a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum 6 hetes gyakornoki programja Koszorús Anita-Dorottyának

Tovább

Noémi is a KIFOR gyakornoka volt, beszámolt élményeiről!

2018-ban is fogadtunk gyakornokokat, akik a hat hetes program alatt meglátogatták Kolozsvár, Bukarest és Brüsszel közintézményeit. A hat hét alatt tanultak, okosodtak és ami a legfontosabb új embereket ismertek meg. Salamin Noémi egy abból a hat diákból, akik részt vettek a programban.

Tovább

Ernesztina élménybeszámolója a KIFOR gyakornoki programjáról!

2018-ban is fogadtunk gyakornokokat, akik a hat hetes program alatt meglátogatták Kolozsvár, Bukarest és Brüsszel közintézményeit. A hat hét alatt tanultak, okosodtak és ami a legfontosabb új embereket ismertek meg. Barabási Ernesztina egy abból a hat diákból, akik részt vettek a programban és a Brüsszeli élményeiről mesélt!

Tovább

Tizenkét köztéri installáció mesélt Mátyás király igazságosságáról 2018-ban

Lezárult az Ülj le egy asztalhoz Mátyás királlyal! projekt, amely keretében köztéri bútorokat helyeztek ki Kolozsvár több parkjában. A programot a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum és az RMDSZ Kolozs megyei szervezete, közösen a KOOHO-val és a Diversty Advertisinggal indította útjára 2018. február 23-án. Az alkotásokon egy-egy Mátyás-legendát olvashattak az érdeklődők magyar, román, angol és német nyelven.

Tovább

Kiválasztotta gyakornokait a KIFOR!

Megvannak a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum gyakornoki programjának sikeres pályázói, az a hat fiatal, aki idén részt vehet, a több intézményt is érintő „Kezd velünk a karriered!” elnevezésű gyakornoki programban.

Tovább

Események