Hírek / KIFOR - Kolozs megyei Ifjúsági Fórum

Negyedik alkalommal is gyakornoki programot indít a KIFOR!

Október 9-e éjfélig lehet jelentkezni a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum - KIFOR által meghirdetett „Kezdd velünk a karriered” gyakornoki programra, amelyen hat szerencsés fiatal nyer betekintést a kolozsvári, bukaresti és a brüsszeli közintézményekbe.

Tovább

Hogyan lehetsz KIFOR gyakornok? Mutatjuk a részleteket!

Kiknek is szól a program?

Tovább

Bálványosváraljai fiatalok mutatják be Kolozs megyét franciaországi vendégeiknek

Csereprogram keretében mutatják be a bálványosváraljai fiatalok a Kolozs megyei magyar kultúrát, örökséget és turisztikai látványosságokat francia fiataloknak. „A két hetes projekt az Erasmus+ program pályázatának köszönhetően jött létre, amely remek alkalom arra, hogy a mi a fiataljaink megismertessék a Kolozs megyei érdekességeket, illetve majd ők is ízelítőt kapjanak a francia különlegességekről” – mondta el Muresan Ildikó, Bálványosváralja polgármestere.

Tovább

Idén is együtt majálisozik a család

Május 4-én tartják a Kolozsvári Majális második kiadását a monostori Colina-parkban. A szervezők igyekeztek ideális családos programot összeállítani. Fellép Antal Timi, a Kicsi Gesztenye Klub és a 4S Street is.

Tovább

Tapasztalatot nem tanulni lehet, hanem szerezni.- kezdi sorait Anita, aki a nálunk töltött gyakornoki programól mesélt!

Tapasztalat, élmény, kaland. Így telt a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum 6 hetes gyakornoki programja Koszorús Anita-Dorottyának

Tovább

Események