Hírek / KIFOR - Kolozs megyei Ifjúsági Fórum

Kiválasztotta gyakornokait a KIFOR!

Megvannak a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum gyakornoki programjának sikeres pályázói, az a hat fiatal, aki idén részt vehet, a több intézményt is érintő „Kezd velünk a karriered!” elnevezésű gyakornoki programban.

Tovább

Október 5-ig várják a jelentkezőket a KIFOR gyakornoki programjára!

Péntekig, azaz október 5-e éjfélig még lehet jelentkezni a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum által meghirdetett „Kezdd velünk a karriered” gyakornoki programra, amelyen hat szerencsés fiatal betekintést nyer a hazai közintézményekbe és a brüsszeli Európai Parlamentbe.

Tovább

Kezdd velünk a karriered! – Gyakornoki Program

Kezdd velünk a karriered és légy a KIFOR gyakornoka. Ismét gyakornoki programot hirdetünk, ezúttal már négy intézménybe: Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe, a bukaresti Parlamentbe, Kolozsvár Polgármesteri Hivatalába és a Kolozs Megyei Tanácsba is.

Tovább

Rácz Levente: Jégpályát Kolozsvárnak!

„Igény van rá, hagyománya is van és a kivitelezésre is számtalan lehetőség lenne.”- így összegezte Rácz Levente annak a beszélgetésnek a következtetéseit, mely egy esetleges Kolozsvári jégpálya komplexum építésére vonatkozott. Az Ifjúsági Pavilonban szervezett beszélgetésen László Attila, az RMDSZ Kolozs megyei szenátora és Nagy Attila, a Székelyföldi Jégkorong Akadémia ügyvezető igazgatója vett részt.

Tovább

Tehetséggondozás az Ifjúsági Pavilonban!

Idén immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Kolozsvári Magyar Napok keretén belül az Ifjúsági Pavilon, ötödik éve annak, hogy a Deák Ferenc utcát a Kolozsvári Magyar Napok alatt egy fehér vásznas installáció: az Ifjúsági Pavilon fogja díszíteni. Ez a fiatalok között csak felhőként emlegetett hely a kolozsvári ifjúsági szervezetek összefogásából született az Európai Ifjúsági Fővárosra készülve. Azóta évente több közéleti, az ifjúságot célzó előadások, beszélgetések, workshopok töltötték meg a pavilon programját évről-évre.

Tovább