A megújulás jegyében zajlott az idei KIFOR Műhelytábor

Hétvégén, Magyarfenesen került sor az Új generáció mottót viselő KIFOR műhelytáborra, ahol régi és új generációk találkozhattak, ismerhették meg egymást, tanulhattak egymástól és sajátíthattak el új tudást.

„Az elmúlt időszakban a szervezeteink megújultak, új emberek jöttek és régiek hagytak el minket. Van, akit még nem ismerünk és vannak, akik nagyon rég a közösségünk oszlopos tagjai. Ennek apropóján az idei Műhelytábort az új nemzedéknek szántuk, ahol a régi ismert arcok mellett az új vezetők is szerepet kaphattak.” –nyilatkozta Balló Tamás a KIFOR elnöke.

Az eseményen minden olyan téma szerepet kapott, amit szervezetben tevékenykedőknek ismerni kell. A három nap alatt megismerhették Polacsek Pétert, kommunikációs szakembert, aki a Facebook és Instagram szervezeti felhasználásnak rejtelmeibe vezette be az érdeklődőket. Szervezeti menedzsmentről tartott előadást Sándor Krisztián, aki a Mikó Imre Szakkollégium tagja. Az önkéntesek motiválását egy játékkel szimuláltuk, amit Tudor Ogner és Marc Paul, a Kolozsvári Fiatalok Föderációjának képviselői tartottak meg. A szervezetek pénzügyi működéséről Dr. Szász Levente, a BBTE Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Karának dékánhelyettese tartott egy interaktív csoportmunkát.

A rendezvény fő támogatója Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsa.