Légy a KIFOR gyarkornoka!

Légy a KIFOR gyakornoka és ismerd meg velünk a helyi, megyei, országos és európai intézmények működését! 

A program célja, hogy a résztvevők gyakorlati tapasztalatszerzéssel egészítsék ki tudásukat, ismerkedjenek meg az intézményekkel, az intézményekben dolgozókkal, illetve döntéshozókkal.

 Bár a körülmények eltérnek a megszokottól, a tartalomból és a szakmaiságból nem engedünk. A járványügyi megszorítások miatt idén nem látogathatjuk meg személyesen a bukaresti illetve brüsszeli intézményeket, mégis úgy döntöttünk, hogy “hibrid” keretek között, de meghirdetjük a programot.  

Olyan egyetemisták jelentkezését várjuk, akik szeretnének a politikai és adminisztrációs döntések mögé látni. Előnyt jelent az idegennyelv ismeret.

A beküldött jelentkezések alapján kiválasztjuk a hat nyertes diákot, akik részt vehetnek a programon. A program ingyenes és várhatóan október 28. és december 10. között fog zajlani. Egyetemek által elismert szakmai gyakorlatot igazoló dokumentumot is kiállítunk a résztvevők számára.


Jelentkezéshez szükséges:

  • fényképes önéletrajz

  • hallgató jogviszonyt igazoló dokumentum

  • motivációs levél legfeljebb egy oldalas terjedelemben, amely tartalmazza, miért jelentkeztél a programra, miért érdekel a politika vagy közigazgatás, illetve miképp illeszkedik a program a jövőbeli terveidhez.

  • rövid, legfeljebb egy oldalas beszámoló egy közösségi vagy politikai projektről, amiben részt vettél, vagy szerveztél.


Jelentkezni e-mailben lehet a kvarifiatalok@gmail.com címen. TÁRGY: Gyakornoki program jelentkezés - NÉV

Jelentkezési határidő: október 18.

Kérdésekkel is fordulhattok hozzánk e-mailben, vagy üzenettel az oldalra.