Idén is jelen lesz az Ifjúsági Pavilonban a KIFOR

Újra megszervezésre kerül a nyár kihagyhatatlan eseménysorozata, a Kolozsvári Magyar Napok, amelynek immár nyolcadjára része az Ifjúsági Pavilon, a Deák Ferenc utca és a Főtér sarkán.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is a szervező ifjúsági szervezetek közé tartozik a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR), amely három különböző napon, három különleges programmal készült az érdeklődőknek. Az első programra csütörtökön délután 17 órától kerül sor, a Beszóló keretén belül Oláh Emese, Kolozsvár alpolgármestere, valamint Rácz Levente, Rácz Béla-Gergely és Fugel Edina városi tanácsosok várják a résztvevők kérdéseit olyan, a várost érintő problémákban, amelyekre közösen megoldást tudunk találni. Ezt követően, augusztus 20-án délután egy izgalmas beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődök. A Kommenthuszár keretén belül, Varga Mihály Márton moderálásával, Hegedüs Csilla, RMDSZ szóvivő és az Európai Alapok Minisztériumának államtitkára pedig élőben válaszol a kommenthuszároknak! Végül, de nem utolsó sorban, ha valaki kíváncsi arra, hogy mihez érdemes folyamodni kezdő vállalkozóként, milyen pályázati lehetőségekre számítson, illetve érdemes-e egyáltalán ilyenkor vállalkozást indítani, akkor augusztus 21-én 13 órától a Vállalkozói fórum: Pályázati lehetőségek a járvány után nevet viselő programponton belül többet megtudhat erről.

A koronavírus-járványra való tekintettel, a pavilonba való belépés csak azok számára megengedett, akik 10 napnál régebbi oltási igazolással/72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel/ 24 óránál nem régebbi negatív antigén teszttel rendelkeznek, illetve a koronavírus-megbetegedésből kigyógyultak esetében minimum 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolásuk van.

További információ az eseményekről megtalálható a Facebook eseményeken:

https://www.facebook.com/events/983405532200834

https://www.facebook.com/events/977593899730489

https://www.facebook.com/events/1290044008081657