Közösségfejlesztés fiatalon fiataloknak - Lépésről lépésre a megvalósításig

November 20-án megszerveztük a Közösségfejlesztés fiatalon fiataloknak - Lépésről lépésre a megvalósításig nevű rendezvényünket, amely minden olyan fiatalnak szólt, aki szeretne tenni a közösségéért, fejleszteni szervezőképességét és kíváncsi a szervezetek világára. Online megszervezett eseményünknek négy megtisztelő meghívottja, trénere volt, akikkel interaktív, non-formális eszközökkel tanulhattunk a közösségfejlesztésről, az időmenedzsmentről, a leadershiprő, a kommunnikációról és a szervezetek beiratásáról.

Egy rövid köszöntő és előszó után Azzola Katalin ügyvéd beszélt a szervezeti munka hivatalos részéről, az egyesületek beiratásáról.

Dr. Rácz Béla-Gergely, egyetemi adjunktus, visszatérő előadónk tarott interaktív workshopot az időmenedzsmentről, természetesen az ifjúsági munkát végző fiatalok, leaderek szemszögéből.

Sónyák-Nikovics Andrea pályázati szakember beszélt projektmenedzsmentről illetve pályázati lehetőségekről.

Utolsó meghívottunk, Szabó István, közösségfejlesztési szakember tette a pontot az i-re, mondhatni összegezve az aznap tanultakat. Megvizsgáltuk mi szükséges egy közösség fejlesztéséhez, milyen kommunikációs kompetenciákkal kell rendelkezzünk, hogyan legyünk megfelelő ifjúsági vezetők.

Összegzésben, egy hasznos és tartalmas esemény volt, köszönjük mindenkinek, aki részt vett.

Köszönjük a támogatást a Kolozs Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóságnak.

Mulțumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Cluj pentru finanțarea proiectului.