2023-ban is megrendezésre kerül a Kolozsvári Majális

Sajtótájékoztatón jelentették be az idei Kolozsvári Majális programját. Az elmúlt évek bevált praktikáját alkalmazva 2023-ban is június 1-én a majálisozóktól lesz hangos a Colina park. 

„Az előző évek pozitív tapasztalataiból kiindulva úgy döntöttünk, hogy idén is a gyereknappal egybekötve tartjuk meg a Kolozsvári Majálist. A kolozsvári, Kolozs megyei magyarokat a monostori Colina parkba várjuk sok szeretettel. A helyszín előnye, hogy tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, a város szinte bármely pontjáról, sőt én arra biztatok mindenkit, hogy ezt az utazási módszert válassza, hisz zöldebb, illetve a parkolással járó fölösleges idegeskedést is megspórolhatják” – mondta el Azzola Katalin, az RMDSZ kolozsvári szervezetének elnöke. 

A programokat ismertetve Szilágyi Lóránt, a Kolozs megyei Ifjúsági Fórum ügyvezető elnöke bejelentette az idei év fő fellépője Paulina lesz. „Nagyon örvendünk, hogy idén is sikerült ismert fellépőket elhívni a rendezvényünkre. Paulina mellett fellép az Iszkiri gyerekzenekar, de lesz bábszínház, néptáncelőadás, gyerekfoglalkozás, termelői vásár és sok más izgalmas program is” – részletezte az ügyvezető elnök.

A Kolozsvári Majális június 1-én 10 órától kezdődik, az egésznapos programok között megtalálható a kézműves foglalkozások, az arcfestés, lovaglás, ugrálóvár és egyéb gyermekfoglalkozások is. A részletes programért és további hasznos információkért kövessék a KIFOR Facebook oldalát.