Új csapattal vág neki a jövőnek a KIFOR!

Április 18-án megrendezésre kerül a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum éves tisztújító küldöttgyűlése, ami ünnep is volt egyben a szervezet számára. Ünnep, hiszen visszatekintettünk az elmúlt évek sikereire, melyet Szabó Csorba Zsuzsanna Emese elnöki mandátuma alatt elért a szervezet, és ünnep volt, hiszen ezután egy új, lendülettel teli csapat veszi át a vezetést Szilágyi Lóránt Márton újonnan megválasztott elnökkel az élen, akinek a munkáját Andacs Zsolt Levente társelnök, és Olcsvári Péter ügyvezető elnök fogja segíteni. 

Az eseményen Szabó Csorba Zsuzsanna Emese, leköszönő elnök, megtartotta éves beszámolóját, amelyben áttekintette a KIFOR elmúlt évének eredményeit és kihívásait. Ezt követően sor került a titkos szavazásra, ahol a jelen lévő közel harminc tagszervezet Szilágyi Lóránt Mártonnak szavazott bizalmat a következő két évre.

Szilágyi Lóránt Márton megválasztása új fejezetet nyit a KIFOR történetében. Az új elnök energikus, elkötelezett, számos ötlettel rendelkezik a szervezet jövőjét illetően. Elnöki beszédében kiemelte, hogy a KIFOR célja továbbra is a Kolozs megyei fiatalok képviselete lesz, illetve kitért a 2024-es szuperválasztási év kihívásaira is és támogatásáról biztosította a kampányban Kolozs megye fiatal jelölteket. Szeretné felkarolni a megyében működő néptanccsoportokat, jobban be szeretné vonni a vidéki tagszervezeteket és minden erejével azon fog munkálkodni, hogy olyan jövőt alakítson ki, ahol jó erdélyi magyarnak és Kolozs megyei magyarnak lenni. 

Andacs Zsolt Levente társelnök az eddigi tapasztalatait szeretné a szervezet gyarapítására használni, Olcsvári Péter ügyvezető elnök pedig arra tért ki, hogy a 2024-es munkával teli év után 2025 az építkezések éve lesz a szervezet számára.

Az új, lendülettel teli elnökség a következőképpen tevődik össze:

Szilágyi Lóránt Márton- elnök

Andacs Zsolt Levente - társelnök

Olcsvári Barta Péter - ügyvezető

Szabó Csorba Zsuzsanna Emese - alelnök

⁠Tasnádi Márta - alelnök

Rés Konrád - alenök

⁠Antal Géza - elnökségi tag

Balló Tamás - elnökségi tag

⁠Siklódi Lilla - elnökségi tag

⁠Balog Monika - elnökségi tag

Az új csapat tele van ötletekkel, nem futamodik meg a munkától és mindent meg fog tenni azért, hogy Kolozs megyében meghallják a fiatalok hangját!