Több mint 5.000 résztvevő látogatott ki a Kolozsvári Majálisra!

A Majális a hagyományokhoz híven a Colina parkban kapott helyet, ahol több ezer látogatót vonzott a színes programkínálat: bábelőadás, lovasíjász bemutató, táncfellépések ügyességi akadálypályák, illetve egész napos kézműves foglalkozások várták az érdeklődőket. 


A Kolozsvári Majális nem csak szórakozási lehetőséget kínált, hanem a közösségi összefogás kiváló példája is volt. Számos helyi vállalkozás és civil szervezet támogatta az eseményt, ami hozzájárult a rendezvény sikeréhez és színvonalához. A KIFOR célja, hogy a majális ne csak egy egyszerű szórakoztató esemény legyen, hanem a találkozási pont, a helyi közösség összetartozását és identitását is erősítse.


A rendezvény egyik fénypontja a koncertek sorozata volt, ahol fellépett a legkisebbek kedvence Gryllus Vilmos, majd pedig a kolozsvári fiatalokból álló 3AD zenekar szórakoztatta a közönséget. Az esti fő fellépő, Nagy Feró és a Beatrice hatalmas tömeget vonzott, és fergeteges hangulatot teremtett. Az ő fellépésük különösen emlékezetes volt, hiszen a legendás zenekar örökzöld slágereivel és energikus előadásmódjával magával ragadta a közönséget.


Köszönjük, hogy velünk voltatok és várunk mindenkit jövőre is!